Har du problemer med kloakken eller rotter, så er du endt det rette sted!

Kontakt os i dag : 40 38 02 53

bsgrisbaek@gmail.com

Stoppet afløb har vi stor erfaring med at afhjælpe

Er dit afløb stoppet? Her på siden finder du autoriseret kloakmester Bjarne G. Sørensen ApS, som har stor erfaring med at løse problemer vedrørende et stoppet afløb. Vi kommer typisk hos kunder i og omkring Bramming, Esbjerg og Varde, men kommer også gerne uden for disse områder.

Det er helt normalt, at afløb stopper med tiden. Det kan eksempelvis være madrester i køkkenvasken, hår, fedt eller sæberester i badet, som forårsager et tilstoppet afløb. Der er forskellige ting, som du selv kan gøre. Du kan eksempelvis bruge en svupper eller hælde en blanding af eddike, vand, natron eller bagepulver i den stoppede vask. Lad det sidde lidt og skyl derefter med rigeligt vand.

Hvis ikke du selv kan rense afløbet, så bør du søge hjælp hos en professionel kloakmester.

Vi tilbyder akut udrykning ved stoppet afløb

Hvis du oplever store og pludselige problemer med en stoppet kloak, så står vi klar til at foretage en akut udrykning. Dette betyder, at vi kommer og løser problemet, uanset på hvilken tid af døgnet du har brug for hjælp. Vi rykker ud ved akutte situationer, hvor der skal reageres hurtigt. Hvis du oplever sådan et tilfælde, så bør du ikke tøve med at kontakte os.​

Vi har stor erfaring inden for stoppet afløb. Uanset om der er tale om en stoppet bruser eller vask, så er vi med stor sandsynlighed i stand til at løse problemet for dig.

Vi finder altid den bedst mulige løsning, så vi kan levere et professionelt og holdbart resultat. Vi kan eksempelvis foretage tv-inspektion af dine kloakrør, hvor vi effektivt kan finde årsagen til forstoppelsen.

Kontakt os og modtag flere oplysninger

Hvis du har problemer med en stoppet kloak, så kan du med fordel kontakte os. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for det.

For flere oplysninger kontakt os på telefon: 40 38 02 53 eller på mail: bsgrisbaek@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Har du spørgsmål til en ydelse?

Send og en besked, så bestræber vi os på at besvare den hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DIN SIKKERHED

Vi sikrer dig en god service​

Få det bedste resultat, vi sørger for, at kvaliteten er i top.

Kontakt din kloakmester

Som firma er vores målsætning, at vi leverer og står for kvalitet i vores arbejde, samt i måden vi møder vores kunder på.

Vores helt store mål er at overholde aftalte betingelser og leveringstider og samtidig have den høje kvalitet for øje.

Aut. Kloakmester Bjarne G. Sørensen ApS

Sdr. Grisbækvej 11, Vejrup

6740 Bramming

Telefon: 40 38 02 53

E-mail: bsgrisbaek@gmail.com

fb-f-logo__white_29 Husk at følg os på Facebook