Har du problemer med kloakken eller rotter, så er du endt det rette sted!

Kontakt os i dag : 40 38 02 53

bsgrisbaek@gmail.com

Montering af rottespærre udføres

Lad os sætte en stopper for rotterne!

​Bor du i nærheden af Bramming, Esbjerg eller Varde? Er du interesseret i at sikre, at der ikke kan komme rotter ind i din ejendom? Med en montering af rottespærre kan du gøre dit hjem uigennemtrængeligt for de små gnavere. Rottespærren er faktisk en dansk opfindelse, som udgør en simpel konstruktion der tillader vandet at løbe igennem, men er lukket for rotter.

Sådan fungerer montering af rottespærre i praksis

Rottespærren monteres i skelbrønden, som udgør skellet mellem din egen kloak og den offentlige hovedkloak. På den måde forhindres rotterne i overhovedet at komme ind på din matrikel.


Har jeg behov for montering af rottespærre?

Hvis du er tvivl om hvorvidt du har rotter, kan det være en god idé at få foretaget en TV-inspektion, som kortlægger kloakkens tilstand og afslører rørbrud, rotter eller andre problemer. Således bliver du også opmærksom på mindre problemer inden de udvikler sig, hvilket naturligvis kan være en rigtigt god investering.

Hos Autoriseret Kloakmester Bjarne G. Sørensen har vi mange års erfaring i arbejdet med montering af rottespærrer, og hvis rotterne allerede er inde på matriklen, kan vi naturligvis også hjælpe med at slippe af med dem.​

Kontakt os og hør mere

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud på montering af rottespærre. Tag endelig kontakt på telefon 40 38 02 53 eller skriv en e-mail til ​bsgrisbaek@gmail.com og hør nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til en ydelse?

Send og en besked, så bestræber vi os på at besvare den hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DIN SIKKERHED

Vi sikrer dig en god service​

Få det bedste resultat, vi sørger for, at kvaliteten er i top.

Kontakt din kloakmester

Som firma er vores målsætning, at vi leverer og står for kvalitet i vores arbejde, samt i måden vi møder vores kunder på.

Vores helt store mål er at overholde aftalte betingelser og leveringstider og samtidig have den høje kvalitet for øje.

Aut. Kloakmester Bjarne G. Sørensen ApS

Sdr. Grisbækvej 11, Vejrup

6740 Bramming

Telefon: 40 38 02 53

E-mail: bsgrisbaek@gmail.com

fb-f-logo__white_29 Husk at følg os på Facebook