Har du problemer med kloakken eller rotter, så er du endt det rette sted!

Kontakt os i dag : 40 38 02 53

bsgrisbaek@gmail.com

Separering af regnvand og spildevand

Hos Aut. Kloakmester Bjarne G. Sørensen tilbyder vi at lave separering af regnvand og spildevand. Separering af regnvand og spildevand kan ske på forskellig vis, men princippet går ud på, at regnvand ikke sendes ud i den normale kloak. Vi laver fraseparering i blandt andet Esbjerg, Ribe og Varde.

Få en fremtidssikret løsning med separering

​Der falder langt mere regnvand i dag, end der gjorde for ganske få år siden. De ældre kloaksystemer er ikke bygget til den store mængde regnvand. Samtidig er formålet med separering, at dit spildevand ikke skal løbe ud i vores vandløb. I værste fald kan et overbelastet kloaksystem føre til, at vandet løber tilbage til dit hus ved store regnskyl.

Separering af vand fra overfladen og tagnedløb kan ske ved at lede vandet hen til nedsivningsanlæg eller ved at lede det ud til nogle særlige stik, som kommunerne har lavet visse steder i landet. Derved kan du være med til at forhindre, at rensningsanlægget bliver overbelastet, ligesom du får en fremtidssikret løsning, som er gavnlig for miljøet.

Kontakt os for at høre mere om fraseparering

​Du kan altid kontakte os hos Aut. Kloakmester Bjarne G. Sørensen ApS for at høre mere om fraseparering af vand fra regn og afløb, ligesom vi gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på separering.

​​Du kan ringe til os på telefon 40 38 02 53, eller du kan bruge vores kontaktformular. Derpå kan vi aftale nærmere om en eventuel besigtigelse på din ejendom.

Har du spørgsmål til en ydelse?

Send og en besked, så bestræber vi os på at besvare den hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DIN SIKKERHED

Vi sikrer dig en god service​

Få det bedste resultat, vi sørger for, at kvaliteten er i top.

Kontakt din kloakmester

Som firma er vores målsætning, at vi leverer og står for kvalitet i vores arbejde, samt i måden vi møder vores kunder på.

Vores helt store mål er at overholde aftalte betingelser og leveringstider og samtidig have den høje kvalitet for øje.

Aut. Kloakmester Bjarne G. Sørensen ApS

Sdr. Grisbækvej 11, Vejrup

6740 Bramming

Telefon: 40 38 02 53

E-mail: bsgrisbaek@gmail.com

fb-f-logo__white_29 Husk at følg os på Facebook