Har du problemer med kloakken eller rotter, så er du endt det rette sted!

Kontakt os i dag : 40 38 02 53

bsgrisbaek@gmail.com

TV-inspektion af kloakken

Hos Aut. Kloakmester Bjarne G. Sørensen har vi mange års erfaring med TV-inspektion, tilstandsrapporter og udbedring af kloakker. Vi tilbyder TV-inspektion i forbindelse med hushandler, brud i kloakken og ukendte gener. Og vi kommer gerne i et større områder som for eksempel omkring Esbjerg, Ribe og Varde.

Vi tilbyder en tilstandsrapport efter TV-inspektion

Vi tilbyder TV-inspektion, hvis du skal sælge en ældre ejendom, og du ønsker at vedlægge en veldokumenteret tilstandsrapport over kloaksystemet, men du også vælge at få efterset din kloak, når du overtager en ejendom.

Vi foretager typisk TV-inspektion, når der er tale om et brud på et rør eller sammenfaldne rør, således vi undgår at skulle grave hele indkørslen op for at finde det præcise sted. Et brud kan forårsages af rødderne på et træ, af byggesjusk eller tidens tand. Måske er kloakken helt forstoppet, måske er vandstanden mistænkelig høj, eller måske er der lugtgener i huset, som kommer fra kloakken.

​En TV-inspektion kan også afsløre rotteproblemer, og udover rotterne måske kan trænge ind i huset, så kan de også føre til forstoppelser eller ligefrem brud.

Vi kan i så fald udbedre skaden og opsætte rottespærrer. Og vi står naturligvis for papirarbejdet med forsikringsselskabet, hvis der er tale om en forsikringsskade.

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os hos Aut. Kloakmester Bjarne G. Sørensen ApS, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til os. Du kan ringe til os på telefon 40 38 02 53, men du kan også benytte vores kontaktformular.​

Har du spørgsmål til en ydelse?

Send og en besked, så bestræber vi os på at besvare den hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DIN SIKKERHED

Vi sikrer dig en god service​

Få det bedste resultat, vi sørger for, at kvaliteten er i top.

Kontakt din kloakmester

Som firma er vores målsætning, at vi leverer og står for kvalitet i vores arbejde, samt i måden vi møder vores kunder på.

Vores helt store mål er at overholde aftalte betingelser og leveringstider og samtidig have den høje kvalitet for øje.

Aut. Kloakmester Bjarne G. Sørensen ApS

Sdr. Grisbækvej 11, Vejrup

6740 Bramming

Telefon: 40 38 02 53

E-mail: bsgrisbaek@gmail.com

fb-f-logo__white_29 Husk at følg os på Facebook